Mooie Woorden op komst

Op maandag 7 november 2011 is Leonor (Noortje) Wiesbauer te gast in Huis Happaert.
Wiesbauer is filosofe, docent aan Sint Lucas Antwerpen, stond eind jaren ’90 aan de wieg en tien jaar lang aan het roer van de vrijwilligersorganisatie stRaten-generaal. In 2005 richtte ze vervolgens samen met Riccardo Petrella de Universiteit voor het Algemeen Belang vzw op in Antwerpen. Doorheen de jaren ontwikkelde ze ook tal van sociaal-artistieke projecten.

Op 7 november presenteert Leonor Wiesbauer, samen met haar team, een eerste soirée van haar jongste project Mooie Woorden, en u bent van harte uitgenodigd. Waar u zich precies aan mag verwachten houden we nog even geheim maar we kunnen u wel al toevertrouwen dat Mooie Woorden een synthese vormt van Wiesbauers vele passies en engagementen. Het belooft dan ook een rijke avond te worden, met niets dan voedsel voor de ziel. U zal ondergedompeld worden in een bad vol mooie en inspirerende woorden, beelden en muziek, gebracht door gepassioneerde artiesten. En dat allemaal op een unieke locatie: Mooie Woorden danst op 7 november namelijk een tango met haar architecturale evenbeeld: Huis Happaert, een huis met vele aspecten, dat een oase van schoonheid en rust vormt in het hart van Antwerpen.

Hopelijk tot ontmoetens,

Het Happaertteam www.huishappaert.com

Leonor Wiesbauer www.wiesbauer.be

en Ciska, Stoffel, Gijs, Maarten, Annelies, Dirk, het MooieWoorden-team.

Ruth Loos, Nico Baltussen, Mia Grijp, Johan Kalifa Bals, Hilde Van der Heyden, Rebecca Huys, … de vertellers, kunstenaars, musici.

De Raad van Wijze Woorden.

7 november 2011 : Welkom vanaf 18.30u… De presentatie heeft plaats van 19u-20.30u.

Huis Happaert = Happaertstraat 25 2000 Antwerpen

Bijwonen is gratis. Het aantal plaatsen is evenwel beperkt. Inschrijven is een must, en kan via

info@huishappaert.com

noortje@wiesbauer.be

 

Mooie Woorden  is een onderneming met vele vleugels…

Het epicentrum ligt in het domein [……. te ……………].
Daar kan men op afspraak terecht
voor een spreekuur, een literaire receptie, een filosofische causerie,…
voor boeken en beelden, ontmoeting en bezinning,
voor een persoonlijk traject studium generale,
voor een sfeervol verblijf.
Van daar uit vertrekken er ook Mooie Woorden naar alle windstreken…

Mooie Woorden kunnen neerstrijken in huiskamers. Mooie Woorden vertoeven ook in fijne hotels. Eigenlijk overal waar LevensKunst welkom is. Als zinnenvolle vrije tijdsbesteding, voor troost of inspiratie, voor inzicht en uitzicht, voor vieren of verwijlen, voor een verrijkende ervaring.

Uit een wonderlijk repertorium en een keure aan bevlogen vertellers en muzikanten wordt tijdens een spreekuur in samenspraak met de gasten, een toepasselijke keuze gemaakt, die op een nader te bepalen tijdstip en plaats wordt uitgevoerd. Het blijft niet bij mooie woorden…

Mooie Woorden kunnen ook als geschenk aangeboden worden, onder de vorm van een ‘MooieWoordenSchat’. 

Wie meer wil weten over het hoe, wat en waarom, kan alvast terecht op [……] via noortje@wiesbauer.be