After-workshop over ‘Effectief Idealisme’

Een initiatief van SPES en de Universiteit voor het Algemeen Belang vzw

Opzet

Is een bevlogen idealist een hemelbestormer of een luchtfietser? Van ideaal naar werkelijkheid is een taai proces. Toch krijgen sommige idealisten het voor elkaar: eerlijke koffie, gelijke kansen voor vrouwen en mannen of een beter milieu. Wat maakt deze idealisten effectief?

In de After-Workshop Effectief idealisme analyseren Eelco van den Dool en Marjan van Dasselaar de verhalen van negen idealisten. Die verhalen laten een patroon zien dat bruikbaar is voor iedereen die zijn idealen in de maatschappij of in het bedrijfsleven effect wil laten hebben. De auteurs hebben daarbij niet alleen oog voor de successen, maar ook aandacht voor de pijn en de moeite waarmee idealisme gepaard kan gaan.

Tijdens een ‘after-workshop’ bieden we u de kans om na het werk een inspirerend seminarie te volgen. We starten vroeg, bieden u broodje en een glaasje aan en zorgen ervoor dat u tijdig weer thuis bent.

Programma

18u00: ontvangst met broodjes
18u30: welkom
18u35: start workshop
20u00: afronding met een drankje

Praktisch

Wanneer? dinsdag 26 april 18u-20u
Waar? Karel de Grote-Hogeschool, Campus Sint-Lucas, Sint-Jozefstraat 35  2018 Antwerpen
Prijs: € 12 / € 10 (leden SPES en UAB) incl. broodje en glaasje

Inschrijving is verplicht en kan via info@universiteitalgemeenbelang.be of via dit registratieformulier. Uw inschrijving wordt definitief na bevestiging van de SPES Academie en ontvangst van het deelnamebedrag. U krijgt de betalingsgegevens in de bevestigingsmail.